Mercuur Bouw Gymtoernooi 2018 succesvol verlopen

Op zondag 11 maart, streden maar 130 recreanten van turnvereniging St. Mauritius om de felbegeerde trofee van het jaarlijks terugkerende Mercuur Bouw Toernooi. Dit jaar alweer de 38e editie. Ook dit keer heeft de organisatie weer een aantal uitdagende gymopdrachten klaar staan. Alle kinderen hebben de oefeningen tijdens de gymlessen goed geoefend en hadden zin in de wedstrijd.

De opkomst van familie die hun zoon of dochter kwamen aanmoedigen was groot. Na de wedstrijd verzorgden de talenten van de Freerunning een spectaculaire demonstratie. Het publiek was aangenaam verrast door deze demonstratie die vol zal met acrobatische toeren en salto’s, zij gaven een groot applaus.
De spanning steeg toen alle winnaars van de vijftien teams naar voren werden geroepen. Wedstrijdleider Theo Schilder maakte daarom snel bekend dat Jane Tol de winnaar is geworden van het hele toernooi. Jane kreeg een hele grote wisselbeker mee naar huis. Alle andere kinderen gingen met een medaille om de nek weer huiswaarts.
Van alle deelnemende ploegen zijn dit de winnaars geworden:
1) Tim Nieuwboer
2) Jane Tol
3) Emily Zwarthoed
4) Sara de Boer
5) Lizz Smit
6) Lynn Smit
7) Olivia Conijn samen met Karen Buys
8) Kim Veerman
9) Yvette Schilder
10) Zoë Tol
11) Britt Kluessien
12) Joe Kwakman
13) Dylan v/d Waarden
14) Bram de Boer
15) Coen Kwakman 

St. Mauritius bedankt Mercuur Bouw voor de sponsoring van dit toernooi en directeur Chris de Boer voor het uitreiken van de prijzen. Daarnaast dank aan alle vrijwilligers die hebben geholpen met het opzetten en afbreken van alle toestellen, alle juryleden die elk jaar weer de kinderen komen beoordelen, alle begeleiders die de kinderen tijdens het hele toernooi bijstaan en zo nodig helpen met de oefening, alle vrijwilligers van de organisatie zoals de teltafel, catering, EHBO, presentatie en alles wat er bij komt kijken en firma Mooijer Volendam BV voor het beschikbaar stellen van de vrachtwagen.
Tot slot willen we Firma Karels, Feestverhuur Volendam, Bowling de Zedde, Intertoys, Fashion Marinapark, Mooijers Mode en By Anne bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen voor onze loterij die wij organiseerden tijdens de wedstrijd.

 

 

 

Sponsors

Avia Club stand