Halve finale St.Mauritius dames 8 april 2018 Nieuwegein

Terwijl in Opperdam de heren een prachtig toernooi turnden, traden de St. Mauritius dames Linde en Lindsey op het strijdtoneel voor hun halve finale: nog één hindernis te nemen voor het NK !

Linde Snoek Jeugd 2, 2e divisie
Met een voortdurende pijnlijke blessure heeft Linde niet optimaal kunnen trainen. Toch begon ze haar halve finale goed op sprong met een prachtig cijfer. Met brug ging er wat mis en verloor Linde haar kracht. Daardoor had ze een lager cijfer. Op naar balk, waar ze een zeer nette oefening liet zien. Ze moest als allerlaatste turnster op vloer, dus iedereen kon genieten van haar prachtige elegante oefening waar ze weer een mooie score behaalde. Met een 14de plek plaatst Linde zich wéér voor het NK! Superknap gedaan. 

Lindsey Ettema Pupil 2 N2
Waar Lindsey vol zelfvertrouwen aan haar vorige wedstrijd begon, daar ontbrak haar dit zondag, hoewel ze goed in vorm was. Ze begon nerveus aan de brug waar de kip niet lukte, terwijl deze in de training nog goed ging. Groot was de teleurstelling. Dit werkte ook nog door bij de balk, wat normaal haar sterkste toestel is. Hier moest ze nu een val incasseren. Ze herstelde zich goed op vloer en sprong, maar eindigde helaas als 21ste waar er 18 doorgingen naar de finale van het NK.

Met dank aan trainer Martin Franke voor de begeleiding en aan de sponsoren ETB Cas Sombroek en Succes Schoonmaak

Sponsors

Avia Club stand