Brons voor Rosalie de Boer bij NK finale Almelo

In het weekend van 9 en 10 juni was voor de eerste divisiedames van St. Mauritius de finale van het Nederlands Kampioenschap in Almelo.

Rosalie de Boer - 1e divisie junior 
Rosalie opende met een netjes uitgevoerde vloeroefening . Daarop volgde een perfecte sprong, maar de landing eindigde helaas in een val. Op brug maakte zij dit weer goed met een strakke oefening. Op een paar kleine schoonheidsfoutjes na, ging balk zo goed dat zij hier de vierde score van de dag haalde! Ze werd 12e op de meerkamp, een heel mooi resultaat. 

Rosalie had zich ook geplaatst voor de NK finale op sprong. Een werkelijk prachtige sprong met goede landing leverde haar een derde plaats op: BRONS! Een prachtige prestatie voor haar eerste jaar als junior in de eerste divisie.

Marit Schilder - 1e divisie Jeugd 

Marit had op haar eerste onderdeel balk een val: dat kostte kostbare punten. Vloer volgde met een mooie oefening. Op sprong liet ze voor het eerst een tsjukahara zien en die pakte goed uit. Als laatste turnde ze een heel goede brug, hier kreeg ze de 6e score van alle deelnemers. Uiteindelijk werd Marit knap 14e van Nederland in de meerkamp 1e divisie jeugd.

Met dank aan de sponsoren ETB Cas Sombroek en Succes Schoonmaak

Sponsors

Avia Club stand