Optimale resultaten voor 4e divisie meiden St. Mauritius

Zaterdag 25 mei werden de districtskampioenschappen gehouden voor de 4e divisie turnsters van St. Mauritius. Om hier te komen moet je je meerdere keren bewezen hebben op dit niveau bij de besten te horen; dit is de finalewedstrijd waar je het hele seizoen voor traint.

Jeugd 2 - Lisa Zwarthoed.
Als een van de laatste turnsters geplaatst, waren de verwachtingen niet gelijk hooggespannen. Maar Lisa liet zien dat zij hier echt thuis hoort. Ze turnde heel sterk op vloer, waar zij de hoogste score van de wedstrijd neerzette. Op balk maakte zij het nog even spannend bij de pirouette, maar gelukkig lukte het haar om zonder val haar oefening af te maken. Lisa eindigde als 12e van de 36 turnsters.

Junioren - Daniëlle Klouwer
Na een supernette oefening op brug viel het cijfer wat tegen. Op balk herpakte Daniëlle zich goed en turnde bijna foutloos. Ook op vloer zette zij dit door en turnde zij een oefening met de hoogste moeilijkheidsgraad van het hele deelnemersveld. Hiervoor kreeg ze het 2e  cijfer van de wedstrijd. Als nieuwelinge in deze categorie Daniëlle knap op de 6e plaats, op minder dan één tiende van het podium.
Beide meiden kunnen met trots terugkijken op een geslaagd seizoen!

Met dank aan sponsoren ETB Cas Sombroek en Succes Schoonmaak

Sponsors

Avia Club stand