Contributie reductie i.v.m. corona crisis

Beste leden en ouders van leden,

We hopen dat het goed met je gaat en dat deze tijd ook veel saamhorigheid met zich meebrengt. Inmiddels zitten we alweer een aantal weken thuis vanwege de Corona crisis. Wat een bizarre tijd; geen school, geen sport en zoveel mogelijk thuisblijven. Afgelopen week is duidelijk geworden dat dit nog wel een aantal weken gaat duren. Wij snappen dit natuurlijk wel, en toch vinden we het heel erg jammer dat we niet op korte termijn weer kunnen trainen.

Nu dit duidelijk is geworden, hebben we in het bestuur goed gekeken naar de mogelijkheden om leden tegemoet te komen. Velen van jullie ervaren ook financieel veel tegenslag, daarom hebben we besloten dat, zolang de maatregelen van de overheid gelden, we in de maanden april, mei en juni een korting geven op de maandcontributie van 60%(in juli en augustus wordt er zoals gewoonlijk geen contributie betaald).

Op deze manier dragen we de financiële consequenties van deze crisis samen. Wij hopen hiermee ook dat jullie de vereniging een warm hart blijven toedragen en ons kunnen blijven steunen met je lidmaatschap. We hebben je echt hard nodig.
 
Aangezien bepaalde kosten, zoals loonkosten, voor ons doorlopen, kunnen we geen 100% korting geven op de contributie. Wij vragen hiervoor begrip. De 60% korting kunnen we je geven omdat we dankbaar gebruik kunnen maken van het noodfonds, een solidariteitsbijdrage van de KNGU en het vervallen van bepaalde huurkosten.

Net als de KNGU gaan wij uit van de kracht, het vertrouwen en de solidariteit van onze leden. Alle leden ontvangen automatisch de korting. Mocht je Mauritus toch financieel willen steunen, zouden wij ontzettend dankbaar zijn als je "vriend van Mauritius" wilt worden voor €50 per jaar. Hiervoor kun je bijgaand aanmeld formulier gebruiken. Alvast heel veel dank.

Als laatste wil ik benadrukken dat sociaal contact en blijven bewegen heel belangrijk blijft. Onze creatieve leiding stuurt regelmatig via email, WhatsApp en Facebook video's en sportprogramma's naar alle groepen. Ontvang je niets of te weinig, laat het ons dan weten.

Blijf fit, blijf gezond en we hopen je snel weer sportend te treffen!
 
Met sportieve groet,
Namens het bestuur van St. Mauritius Volendam
Lisa van Baarsen, voorzitter

 

Sponsors

Avia Club stand