Nieuwe editie Mercuur Bouw Gymtoernooi op 13 maart 2016

 

Zondag 13 maart vindt de tweede editie van het Mercuur Bouw Gymtoernooi plaats. Het toernooi stond bijna dertig jaar te boek als het `Gerrit de Beer toernooi`, waarna E.T.B. Cas Sombroek zijn naam voor 10 jaar aan het toernooi verleende. Wie gaat er dit jaar vandoor met de felbegeerde wisselbeker?

Het Mercuur Bouw Gymtoernooi is een jaarlijks terugkerend evenement voor de jongste leden van de vereniging. Alle kinderen van de ‘basisgym’ en ‘toestelgym’ maken zondag 13 maart hun opwachting in Sporthal de Opperdam. Ruim 100 jongens en meiden zullen hun kunsten vertonen, zoals koprollen, handstanden, trampolinespringen, draaien om de stangen en capriolen op de evenwichtsbalk.

Alle recreanten doorlopen een circuit van vier toestellen. Tevens zal de herenselectie van St. Mauritius een mooie demonstratie verzorgen. Uiteindelijk ontvangen alle deelnemers een medaille, krijgen de groepswinnaars een beker en zal de uiteindelijke winnaar naar huis gaan met een joekel van een trofee!

Alle vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s kunnen deze kanjers vanaf 10.30 uur komen aanmoedigen in Sporthal de Opperdam. Mercuur Bouw is er in ieder geval bij!

Sponsors

QR donatie