2009 Eerste rayon competitiewedstrijd 4e divisie dames (2)

wedstrijd okt 2009 damesDrie meiden van de dinsdagavondploeg deden op 8 november 2009 mee aan de eerste competitiewedstrijd te Wormer.

Chantal van Delft startte in de eerste wedstrijd van de dag. Zij had zichzelf dit jaar in een hogere categorie ingeschreven. Daarom was het even afwachten wat de concurrentie zou doen. Chantal zorgde er in ieder geval zelf voor dat ze een goed uitgangspunt had door zeer goede oefeningen te draaien. Alleen de balk ging wat minder, dit door de zenuwen die zo’n eerste wedstrijd toch met zich meebrengt. Uiteindelijk eindigde zij zeer verdienstelijk op een tweede plaats, met zeker uitzicht op een eerste plaats voor de volgende wedstrijd.

 

Voor de derde wedstrijd waren Mirjam van Vlaanderen en Samira de Boer aan de beurt. Mirjam turnde een prima wedstrijd, maar doordat zij nog niet voldoende onderdelen turnt op vooral de brug, kon zij niet hoger komen dan een laatste plaats. Oefenen voor meer onderdelen kan ervoor zorgen dat zij op de volgende wedstrijd hoger uitkomt. Wel lukte de sprong goed, wat toch wel het moeilijkste onderdeel is voor Mirjam.

 

Samira turnde voor het eerst een vloeroefening op muziek en dat deed ze heel goed. De sprong ging wat lastig, want Samira sprong vanaf de springplank i.p.v. de minitrampoline. De andere onderdelen gingen prima. Toch was het wel een verrassing dat zij uiteindelijk, ondanks wat organisatorische problemen, de bronzen medaille omgehangen kreeg.

Voor deze twee meiden nog even een extra compliment, omdat zij geen selectieverleden hebben, maar toch goed meedoen op dit niveau.

Sponsors

Avia Club stand