2e competitie wedstrijd 4e divisie Beukers en Mauritius 2011

Zaterdag 22- en zondag 23 januari werd de tweede competitie wedstrijd georganiseerd in Beverwijk. sdc11940

Puck van Maanen en Robbin Gedikink beten het spits af in de eerste wedstrijd. Zij begonnen goed op sprong. Op brug lieten de meiden wat steekjes vallen. Op balk werd wel duidelijk dat Robbin haar dag niet helemaal had, Puck liet wel een mooie oefening zien compleet met salto af. Op vloer liet Puck voor het eerste een arabier flikflak zien die zij netjes uitvoerde. Ook Robbin liet een mooie vloeroefening zien. Puck werd uiteindelijk 13e en Robbin 14e.

 

 

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Babette Out, Josephine Pauws, Floor Huber, Samantha Hartog en Sophie Smit.

Babette begon met een mooie overslag en liet vervolgens op alle toestellen goede en stabiele oefeningen zien. Dit resulteerde in een mooie vijfde plaats waarvoor zij een welverdiende medaille in ontvangst mocht nemen.

Josephine, Floor, Samantha en Sophie hebben het altijd héél gezellig met elkaar. Dit is natuurlijk een voordeel, maar met wedstrijden misschien een klein nadeeltje! De meiden begonnen niet helemaal lekker op brug. Josephine liet ondanks dat zij drie weken niet getraind had de beste brugoefening zien compleet met salto af.

Op vloer vielen vooral Samantha en Sophie op door hun mooie en sierlijke en strakke bewegingen. Op sprong maakte Floor en Sophie een mooie overslag. Sophie viste helaas net buiten de medailles en werd 6e, Josephine werd uiteindelijk 14e , Floor 17e en Samantha 18e.

 

Zondag morgen was het de beurt aan de instappers: Lisa Kooy, Indy Reijers, Jinke Stijvers en Ilse de Boer. Zij begonnen de wedstrijd op brug waar Indy goed en netjes naar de hoge ligger sprong en een mooie ondersprong liet zien. Op de balk turnde Ilse, Lisa en Jinke voor het eerst een overslag af. Bij alle drie de meiden lukte deze heel mooi. Lisa scoorde hier uiteindelijk het hoogste cijfer. Op vloer turnde Ilse als enige van de vier de overslag op de vloer, ze maakte de oefening mooiaf en scoorde dan ook een 13.50.

Op sprong lieten Indy, Jinke en Ilse voor het eerst de overslag over de kast zien. Aan de landing moet nog even gewerkt worden zodat we een nog betere score kunnen behalen!

 

 

 

 

sdc11940

 

 

Sponsors

Avia Club stand