Halve finale 2e divisie dames 2010

wendy1Zondag 25 april werd 1 van de 2 halve finales voor de 2e divisie gehouden in hetverre Terneuzen.

Was je in de kwartfinale op een oneven plaats geëindigd dan moest je afreizen naar deze uithoek van Nederland. Wendy Veerman was de enige turnster van Mauritius die hier moest deelnemen en deed dat zeer verdienstelijk. Zij werd 2e.

 

 

wendy2Er zijn in totaal 72 turnsters die de halve finale mogen turnen in deze pupillen 2 categorie en daarvan mogen er 36 door naar het NK turnen op 29 mei te Almelo.
Wendy behoort tot de sterkste in deze categorie en moest dat zeker kunnen halen. Ze begon haar wedstrijd op vloer. Hier was duidelijk vooruitgang zichtbaar omdat dit keer alle elementen in de oefening geteld werden. Een 13.250 was het resultaat. Op sprong turnde zij sterk, maar liet met inturnen zien dat er voor de finale nog meer in zit. Brug noteerde Wendy, net als in de kwartfinale, de hoogste score van de wedstrijd (14.250). Na 3 toestellen stond Wendy op een 3e plaats en moest alleen nog balk turnen. Het inturnen voorspelde weinig goeds, maar daar liet zij met de wedstrijdoefening niks meer van merken. Wendy zette hier het 2e cijfer neer (14.400).
Wendy werd heel mooi 2e en kan zich gaan voorbereiden op de finale.

Sponsors

Avia Club stand