Districtkampioenschappen dames 2010

dames turnenMauritius heeft twee senioren turnsters in de 4e divisie en één in de 5e divisie. Alle drie hebben zij zich geplaatst voor de districtkampioenschappen. Zaterdag 29 mei was de districtsfinale in Amersfoort voor de 5e divisie turnsters.

Chantal begon de wedstrijd op balk en liet gelijk zien dat zij tot eén van de beste behoorde. Ook op het onderdeel vloer scoorde zij een van de hoogste cijfers. Chantal ronde de wedstrijd met sprong en brug goed af en werd in een sterk deelnemersveld verdienstelijk 3e.

Marianne en Marieke turnen allebei in de 4e divisie en mochten een week later in Beverwijk meedoen aan de districtfinale. Zij begonnen de wedstrijd op vloer. De jury moest nog even warm worden en daar hadden Marianne en Marieke last van. Het vloercijfer viel daardoor tegen. Sprong ging bij beide prima. Bij brug maakte Marianne een foutje wat haar de nodige punten kostte op balk liet zij vervolgens een goede en stabiele oefening zien. Marieke maakte de wedstrijd op brug en balk netjes af. Marieke eindigde als 9e en Marianne als 22e.

Sponsors

Avia Club stand