Eerste Interland voor turners Sint Mauritius 2010

 

Mitch_en_Tom_320x213

De turnvereniging Sint Mauritius heeft voor het eerst sinds tijden een aantal jongens en meisjes trainen bij Jong Oranje. Zowel de jongens als de meisjes hebben al een training achter de rug. Dit weekend was t zover dat twee jongens voor de eerste keer een Interland voor Jong Oranje mochten turnen in Belgie. Mitch Boom en Thom Roeg waren door hun trainer Ruud Jacobs geselecteerd en reisden onder begeleiding van trainer Ben Zwarthoed af naar Belgie.Mitch en Thom turnden een leuke wedstrijd en konden laten zien wat zij aan nieuwe oefenstof hadden geleerd en dat in zeer korte tijd.Het was voor de jongens een heel leuke ervaring om in het oranjetenue voor Nederland uit te komen.De strijd ging tussen drie landen, Nederland, Belgie en Canada. Drie landen en zeven teams streden om de eerste plaats.

 

 

 

 

Het team van Mitch bestond uit drie personen en Mitch die wel drie jaar jonger was dan de meeste deelnemers turnde een hele goede wedstrijd en deed zelfs al onderdelen die hij pas over drie jaar moet beheersen!

Het team van Thom eindigde op een derde plaats en Thom behaalde een vierde plaats op de individuele lijst.

Beide jongens hebben het heel goed gedaan en kunnen terugblikken op een heel leuk weekend en zij hebben een schat aan ervaring opgedaan.

 

 

Mitch_Boom_320x213Tom_Roeg_320x213

 

Verslag en fotos van Mona Koning

 

Sponsors

Avia Club stand