Wedstrijd 3e en 4e divisie Beverwijk heren februari 2010

heren 3en4Zaterdag 13 februari vond de wedstrijd in Beverwijk plaats voor de jongens van de derde en vierde divisie.

Het team was allemaal weer eens bij elkaar in de wedstrijd, alsmede de ouders die vol belangstelling op de tribune plaatsnamen.

Het eerste onderdeel was voltige, waarbij Dave Groot  als enige de uitgangswaarde van 10.00 turnde. Hij behaalde hiervoor een prima 7.40. De kracht straalde ervan af! Goed gedaan!

Ook Thomas Schilder heeft hiervoor getraind want hij behaalde met een uitgangswaarde van 8.00 een volle 8.00! Ga zo door!

 

 

Bjorn van Driel liet een sterke oefening zien op rek. Helaas lag de mat niet op zijn plaats waardoor hij aftrek kreeg. Hij behaalde met een uitgangswaarde van 9.50 toch nog een 8.70. Prima! Ook Stef Runderkamp deed het hier goed. De vele krachttrainingen uitten zich hier bij de mooie opzwaai! Hij behaalde een 8.40 met een uitgangswaarde van 8.00. Super!

 

 

Jay Pijlman scoorde hoog bij ringen. Hij behaalde zijn uitgangswaarde van 8.50! Top! Heel strak gedaan! Ook Friso van den Hoff blonk eruit! Hij traint erg hard en dat blijkt, met een score van 7.70. Netjes gedaan! Zijn teamgenoot Ryan Meekel viel op door de mooie uitvoering van zijn vloeroefening. Hij behaalde een 8.40! Don Smit was eveneens sterk bezig op vloer. Hij had een geweldige score van 8.70!

 

Totaalscore:

Instap  niveau 10:

1e plaats Dave Groot

3e plaats Friso van Den Hoff (beukers)

 

Pupil niveau 10:

3e plaats Stef Runderkamp

 

Pupil niveau 9:

1e plaats Jay Pijlman

4e plaats Don Smit

5e plaats Ryan Meekel           (beukers)

7e plaats Bjorn van Driel

8e plaats Thomas Schilder

 

 

Goed gedaan jongens!

Blijf hard trainen en ga zo door!

 

Sponsors

Avia Club stand