Toestel kampioenschappen 3e en 4e divisie 2011

Afgelopen zondag reden we af naar een prachtig net opgeleverde turnhal in Stedebroec, om aan de img_5719

toestelkampioenschappen mee te dingen aan een medaille regen van prijzen.Don, Bjorn en Dave turnden mee in de categorie Pupillen 10 en Cees inJeugd 10.Er zijn medailles te winnen in de categorie “Steun”: voltige en brug, “Springen”: vloer en sprong en in “hangen”: ringen en rek.De Volendammers hebben weer van zich laten horen in Stedebroec. Al ver voor de prijs uitreiking werden we al 2 keer omgeroepen. Dit keer niet om een medaille op te halen maar om de volendamse parkeertechniek. De toon was gezet.

 

Zou een bikkelharde, spannende en enerverende wedstrijd worden. Na de uitgebreide warming up begon het eerste onderdeel. De rek na de fabuleuze zwaaien van onze jongens werd de sfeer in de loods grimmiger terecht want Don Smit had een score van 17,50 bij elkaar gezwaaid. Daarna volgde het onderdeel de vloer. Ook hier hebben we weer de vloer aangeveegd met de rest van de aanwezige. Björn van Driel en Cees Mooier scoorde hier resp.18,00 en 16,00 punten. Vanaf dat moment werd al duidelijk dat de medailles mee zouden gaan naar volendam.Dave had namelijk een hele goede, stabiele oefening op ringen.Jammer van de afsprong, anders had hij hier zeker de hoogste score voor behaald.

Daarna volgde er nog vier andere onderdelen waarin Cees, Björn, Dave en Don weer uitmuntend waren. Hun gedrevenheid heeft er voor het aanwezige publiek een spannende wedstrijd van gemaakt. Al met al een zeer geslaagde zondagmiddag in de loods van turnvereniging gts Stedebroeck. Don verliet de zaal met 2 zilveren en 1 gouden medaille, Cees eveneens met 2 zilveren en een gouden medaille. Bjorn en Dave visten net achter het net. In hun categorie met 13 jongens werd Dave 2x 4e en 1x 5e. Bjorn eindigde 7e, 8e en 9e. Dit allemaal met minimaal verschil.

Jongens, blijf hard trainen en ga zo door!!!!!

img_5719

Sponsors

Avia Club stand