NK Finale 2e divisie dames instap 2011

20110515_foto_nivo_en_kabel_meisjesZaterdag 14 mei vond de finale in Waalwijk plaats, van de meisjes instap 2e divisie. Alleen Jill Pannekeet had zich hier als enige voor geplaatst.Als 1e onderdeel startte ze met balk, waarvoor ze een mooi resultaat behaalde van een 12.50.Ondanks de zenuwen was ze erop blijven staan.Vloer was het volgende onderdeel op het programma, en ondanks een paar kleine foutjes behaalde ze hier en 12.55 voor. Kon iets beter.Hierna kwam sprong, waarvoor ze een 12.05 en een 12.35 behaalde. Dit was voor Jill iets aan de lage kant. Als laatst was de brug aan de beurt, wat subliem ging, en waarvoor ze dan ook beloond werd met een 14.00.Haar totaalscore kwam op 51.40 wat haar een mooie 13e plaats van Nederland opleverde!
Een zeer goede prestatie.


TOESTELFINALE  JILL PANNEKEET EN LYNN GROOT

Zondag waren de finales van de toestelkampioenschappen voor deze categorie.
Hiervoor had Jill zich geplaatst voor balk en brug. Lynn had zich geplaatst voor het onderdeel vloer.

Jill Pannekeet was haar zenuwen beter de baas, nu haar vriendin Lynn haar bij kon staan tijdens de wedstrijd, en turnde een zeer stabiele balkoefening. Ondanks 1 grote instabiele beweging bleef ze erop en dat resulteerde in een 2e plaats op het podium!
Vervolgens was Lynn aan de beurt op vloer.
Gesteund door de familie die afgereisd waren naar Waalwijk, juf Susan en haar vriendin Jill, begon ze vol zelfvertrouwen aan haar oefening.
Deze ging ook echt fantastisch, en tot het laatste moment was het spannend op het scorebord. Helaas voor Lynn was er een meisje die 0.07 pnt hoger scoorde, wat haar net naast het podium liet eindigen op een 4e plaats. Toch 4e van Nederland, dus erg knap gedaan!
Als laatste onderdeel moest Jill nog even presteren op brug, wat zij als de beste kan. Alles lukte wederom want de zenuwen waren verdwenen en ze turnde zoals we van haar gewend waren.
Dat liet zij ook blijken, want ze eindigde weer op het podium op de 3e plaats!

Meiden, allebei gefeliciteerd dat jullie goede resultaten hebben behaald op het NK.
Op naar het volgend seizoen vol successen!

 

20110515_foto_kabel_en_nivo_2

20110515_foto_nivo_en_kabel_meisjes

Sponsors

Avia Club stand