Eerste voorwedstrijd 2012 dames 1e divisie jeugd

Noortje Sloots en Fabienne Molenaar hebben keihard getraind om klaar te zijn voor de eerste wedstrijd. Deze eerste wedstrijd van het seizoen voelde bekend,we togen naar Hoogwoud,sportcentrum de Weyver. Daar begonnen de meiden aan hun warming-up voor deze 1e divisie voorrondes landelijke wedstrijden. Tijdens deze warming-up zagen Noortje en Fabienne dat het nivo waar zij op acteren best wel hoog is.

Nou kun je met turnen iets laten zien wat relatief makkelijk is en dit heel goed uitvoeren,of je kiest moeilijkere elementen. Daar zijn meer punten mee te verdienen maar het risico van een mindere uitvoering is navenant. Zo blijft het altijd grensverleggend, en ook spannend. Voor de trainsters,maar zeker ook voor de toeschouwers.

Noortje en Fabienne lieten een aantal dingen zien die we nog niet op wedstrijden hebben gezien van ze. We konden vaststellen dat ze enorme vooruitgang hebben geboekt en het harde trainen werpt vruchten af. Uiteindelijk bleek voor Noortje dat er aan de uitvoering nog wat geschaafd moet worden maar ze is op de goede weg.

Een 17e plaats bleek vandaag het hoogst haalbare. Fabienne deed het beter en eindigde op de 7e plek.
Dit in een sterk deelnemersveld van 23 turnsters,uitstekend!
Al met al een prachtige turndag voor onze meiden,ga zo door!

Sponsors

Avia Club stand