4e divisie dames regiofinale 2012

Zaterdag 14 april vond de regiokampioenschappen voor de 4e divisie dames plaats. Dit was tevens de plaatsingswedstrijd voor de districtkampioenschappen. De beste 18 turnsters bij iedere categorie stroomde door.

In totaal mochten 4 turnsters uit de gemeente Edam/Volendam hier aan meedoen.

De instappers Kim Overmars, Ilona Bond en Rosanne Blokker beten zaterdagmorgen het spits af en senior Chantal van Delft was in de middag aan de beurt.

Kim liet vooral een mooie balkoefening zien en ook brug was netjes. Sprong moet nog op geoefend worden. Kim werd uiteindelijk 28e.

Rosanne kan meer dan ze ons liet zien zaterdag. In de training gaat alles goed, maar dat kwam er dit keer met de wedstrijd niet helemaal uit. Rosanne werd uiteindelijk 17e en is hiermee met de hakken over de sloot doorgestroomd naar de districtkampioenschappen.

Ilona liet de beste balkoefening zien van alle 36 turnsters. Haar sprongen zijn hoog en in spagaat. Op brug en sprong moeten we nog even oefenen. Ilona werd uiteindelijk 4e en gelukkig waren er 5 medailles waardoor zij een medaille ontving. Ilona is samen met Rosanne doorgestroomd naar de districtkampioenschappen.

 

 

 

 

Bij de senioren was het in de derde wedstrijd de beurt aan Chantal van Delft. Zij is dit seizoen inmiddels enorm bedreven geworden in het verdienen van de eerste prijs. Chantal mag zich dan ook Regiokampioen noemen van 2012. Van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat, en nu op naar de districtkampioenschappen!

Sponsors

Avia Club stand