3e competitiewedstrijd dames 3e divisie 2012

Zaterdag 22 april werd de 3e competitie wedstrijd georganiseerd voor de 3e divisie meisjes.

Instappers Nicole, Serra, Shadya en Lieke mochten beginnen op sprong. Hier liet vooral Shadya een mooie overslag zien. Serra liet vervolgens op brug een hele nette en vlotte oefening zien waarvoor zij dan ook het derde hoogste cijfer kreeg. Ook Nicole had een nette brugoefening met alles achterelkaar. Balk was bij iedereen wiebelig en kan beter. 

Op vloer liet Lieke een nette oefening zien inclusief arabier flikflak.

Waar deze meiden in de training veel vooruitgang laten zien, kwam dit er met de wedstrijd helaas niet overal uit.

In de 2e wedstrijd kwamen de pupillen 1 en 2 meisjes in actie!
Jia lu en Ilse begonnen op het onderdeel vloer waar zij een mooie oefening hebben geturnd.Jia lu werd beloont met een 14.30 wat een heel hoge score is.
Ook op sprong waar zij een handstandoverslag moeten laten zien over de pegasus hebben ze keurig gedaan.Op Brug en Balk ging het ook erg goed,het was alleen jammer dat Ilse met de afsprong van de Brug op haar billen viel.
Jia lu heeft echt een super wedstrijd geturnd en behaalde daardoor ook een welverdiende 2e plaats!! Gefeliciteerd!! Ilse werd uiteindelijk 19e en ook zij gaat goed vooruit!

Voor Sharon,Ilona en Samantha begon de wedstrijd op Sprong. Samantha kwam met haar overslag net aan over de pegasus,maar liet wel een hele mooie salto zien.Sharon en Ilona maakte een super overslag!

Op de Brug gingen we voor de 14 punten en Ilona behaalde die ook door een perfecte oefening te laten zien.Ook op balk en vloer lieten de meiden een super oefening zien waar ze zo hard voor hebben getraind.Na de wedstrijd hadden we toch wel hoop op een medaille en die hoop werd waar gemaakt voor Ilona met een keurige 5e plaats,Sharon eindigde op een mooie 7e plaats,Samantha moet even wat meer zelfvertrouwen krijgen! Zij werd 25e.

Daphne Groot werd bij de Junioren 14 met een op 2 na hoogste cijfer op de balk e en Marielle Schilder werd met een lage waardering voor haar vloeroefening toch nog knap 10e!

Sponsors

Avia Club stand