Afsluiting seizoen 2011-2012

Zaterdag 30 juni werd de afsluiting van het seizoen voor de selectie en de recreatie georganiseerd. Na een half jaar brainstormen en heel veel geregel zag het programma er als volgt uit: 12.00-14.00 eerste groep recreatie, 14.30-16.30 tweede groep recreatie en om 19.00 waren de selectieleden aan de beurt.

Voor alle recreatieleden was er een sport en spelmiddag georganiseerd in de Gymstuif. In totaal deden er 120 kinderen mee, een grote opkomst dus! Van touwtjespringen tot skippyballen en in de pauze een glaasje ranja, alles was aanwezig. Aan de blije en zwetende gezichtjes was te zien dat het een gezellige en leuke middag was voor de kinderen.

Mauritius@night

Voor de selectie werd voor de derde keer Mauritius @ night georganiseerd, een nacht waar de kinderen al heel lang naar uit keken. Dit jaar was er voor het eerst een thema aan gekoppeld: Hawaii!

De kinderen kwamen om 19.00 uur in bikini's, hularokjes en hawaiishirts binnen: heel mooi om te zien! Voor deze kinderen begon de avond ook met een sport en spelronde, dit ging er tijdens de skippyballenrace soms hard aan toe en ging maar net goed. De prijzen gingen naar het team 'De Hulawappers', die de meeste punten hebben behaald, en het team 'De Surfdudes' voor de origineelste naam. Tijdens deze sport en spelronde was er ook een ronde poffertjes eten, hiervoor willen wij de Hollandse markt en Frits en Gina Schenk heel erg bedanken, het was super lekker!

Er is hierna nog een groepsfoto gemaakt door Inge Leeflang, meester Ben weet hier alles van......

Hierna werden de bedden opgezet en was het de beurt aan een spannend spelletje bingo! De hoofdprijzen, 2x een bon van Bart Smit, werden gewonnen door Megan Jacobs en Verena Sens.
Rond de klok van 23.00 uur ging de film Surf Up! aan en zijn de meeste kinderen allemaal rustig in slaap gevallen. Er waren natuurlijk uitzonderingen die het tot half 4 hebben volgehouden!! Om half 7 's ochtends werden de eerste kinderen al wakker en stond het ontbijt klaar, de bedden werden opgeruimd en er was nog tijd voor een paar spelletjes in het park. Hierna stonden de ouders klaar, maar de kinderen wilden eigenlijk niet naar huis...

Wij als jeugdbestuur willen alle ouders heel erg bedanken voor hun hulp tijdens deze gezellige middag, avond en nacht! Hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal weer!


Met sportieve groeten,
Een moe maar voldaan jeugdbestuur.

 

 

Sponsors

Avia Club stand