2e competitiewedstrijd heren 3e en 4e divisie 2013

Jongens 3e & 4e divisie de Beukers en St. Mauritius succesvol op 2e competitiewedstrijd

In een leuke ambiance werd zaterdag de 2e competitiewedstrijd  van rayon West Friesland geturnd in de turnzaal van het Dorpshuis in Venhuizen.

De beide broertjes Schneider van de Beukers uit Edam turnden deze wedstrijd aanzienlijk beter en geconcentreerd dan in de vorige aflevering. Yanssine scoorde liefst 4 pnt. hoger met sprong dan bij de vorige wedstrijd. Maar ook de andere toestellen verliepen prima. Eindresultaat was een prachtige 3e plaats .
Broer Nordin deed het nóg beter en wist zelfs beslag te leggen op een gedeelde 1e plaats.

 

Bij de pupillen turnde ook de Volendamse Pascal Smit een redelijke wedstrijd. Maar door een val bij de afsprong van zijn ringoefening moest hij veel punten inleveren. Jelke Hoogzaad van de Edamse Beukers turnde een "gelikte" wedstrijd en kan zelfs nog een leidende rol gaan spelen in de eindklassering van de competitie. (nog twee wedstrijden te gaan) Hij finishte nu als 3e met 0,10 minder dan nr. 2  en 0,45 pnt. minder dan de nr. 1.

In de jeugdklasse was Jim de boer (St. Mauritius) wederom de onbetwiste winnaar. Met ruim 5 pnt. voorsprong op nr. 2 wist Jim ook nu weer het goud voor zich op te eisen. Clubgenoot Thomas Klein liet zich in deze wedstrijd ook weer van zijn beste kant zien. Ondanks een weekje griepig te zijn geweest scoorde Thomas deze wedstrijd 95,50 tegenover een eindscore van de eerste wedstrijd van: 88,90 pnt.

Al met al gingen beide trainers (Tom Tol en Walter Dedters) tevreden huiswaarts. Ook onze beide juryleden, Wampie Hoogzaad (de Beukers) en Jan Mooyer (St.Mauritius) konden terugzien op een geslaagde middag.”

Sponsors

Avia Club stand