4x Goud, 4x Zilver en 1x Brons voor St. Mauritius dames

De dames van St.Mauritius hebben op het Veerman Wooncentrum Turntoernooi 4x Goud, 4x Zilver en 1x Brons behaald.
Een superrprestatie !!!! Alle turnsters en trainsters van harte gefeliciteerd.

Afgelopen weekend heeft Sint Mauritius het Veerman Wooncentrum Turntoernooi mogen organiseren in opdracht van de technische commissie Turnen Dames van de KNGU. Ook dit jaar is het toernooi een groot succes geworden. Vanaf zaterdagmorgen 09:00 tot zondagavond 20:00 uur stonden er 10 wedstrijden op het programma voor de ┬▒450 deelnemers. De opening van het Turntoernooi werd verricht door Wethouder Gina Kroon-Sombroek en de prijsuitreikingen werden o.a. gedaan door Sam Veerman van Veerman Wooncentrum en Sita Vermeulen.

Als vereniging is het onmogelijk om dit soort wedstrijden naar Volendam toe te halen zonder de medewerking van sponsors en heel veel vrijwilligers. Heel veel dank richting onze sponsors en vooral onze toernooisponsor Veerman Wooncentrum, alle ouders, turn(st)ers, vrijwilligers, leiding en bestuursleden van Sint Mauritius die mee hebben geholpen bij de invulling van de organisatie.

Dank voor de samenwerking met de Gemeente Edam-Volendam, Wethouder Gina Kroon-Sombroek, Handbalvereniging Kras/Volendam en dan met name Paco, Cor, Vera en Hans Admiraal. Ook willen we Jan Duks bedanken voor het beschikbaar stellen van de Volendammer Botter die we als infostand hebben ingezet en de SKOV en het Don Bosco college voor het plaatsen van onze containers.

Bedankt en we hopen volgend jaar opnieuw een beroep op jullie te mogen doen!!

Wedstrijdorganisatie en bestuur van Sint Mauritius

Sponsors

Avia Club stand