Meiden 3e/4e Divisie 2013

Mijntje Reurs Rayonkampioen!!

Afgelopen weekend werd de derde en laatste competitiewedstrijd georganiseerd waarna in elke categorie de uiteindelijke rayonkampioen bekend werd gemaakt.

 

In de vroege ochtend begonnen de instap D2 meisjes; Neline, Liza en Frances, op brug aan hun wedstrijd.

Op balk lieten zij zien dat ze goed en netjes kunnen turnen. Alle drie bleven ze op de balk staan, ook vloer werd netjes uitgevoerd. Aan sprong hebben we hard gewerkt met alle meiden. Dit was te zien!

Uiteindelijk zijn Liza en Frances 5e geworden en Neline 3e.

Vervolgens was het de beurt aan onze goudhaantjes: Marenne, Anouk en Mijntje. De vorige twee wedstrijden mochten zij steeds het volledige podium bezetten, de uitdaging was om dit deze keer te herhalen. De meiden begonnen op brug en turnden hier alle drie stabiele oefeningen achter elkaar door. Op de vloer en balk behaalden zij met afstand de hoogste cijfers. Uiteindelijk is het ook vandaag weer gelukt om het gehele podium te bezetten.
Mijntje werd 1e, Anouk 2e en Marenne 3e.
Met deze uitslagen is het natuurlijk vanzelfsprekend dat ook een van deze meiden rayonkampioene zou worden.
Uiteindelijk mocht Mijntje het podium nog een keer betreden om een mooie beker en oorkonde op te halen.

De derde wedstrijd kwamen de jeugd meiden in actie: Josephine, Puck, Sophie en Robine. De meiden begonnen op balk waar Puck een hele stabiele oefening neerzette, zij behaalde hiermee de hoogste score. Op vloer had Sophie wat goed te maken en dat deed zij heel goed, een nette oefening met hoge sprongen resulteerde in een mooie score. De sprong is een onderdeel voor Robine, al is zij bijna even groot als de pegasus, weerhoudt dit haar er niet van om mooie overslagen te turnen. Brug is Josephines toestel. Een oefening waarin alles lukte en achter elkaar geturnd werd resulteerde in een mooi resultaat.
Josephine mocht uiteindelijk de zilveren medaille in ontvangst nemen.
Sophie werd 10e, Robine 17e en Puck 22e.

In de vierde wedstrijd kwam onze Ying Lian in aktie en tevens voor de Senioren onder ons Ilona Out.

Ying lian begon op het onderdeel balk en helaas moest  zij twee keer het toestel verlaten.Daarna turnde zij een schitterende oefening op het onderdeel vloer.

Ilona turnt eigenlijk altijd wel een stabiele wedstrijd ook dit keer ging het prima en vooral brug ging erg goed. Zowel Ying lian als Ilona eindigde als 8e.

De mauritius meisjes willen via deze weg hun sponsors JSC sport en teamsponsor Succes Schoonmaak bedanken. 

 

 

Sponsors

Avia Club stand