NK turnen 3e Divisie Nederweert 2013

Jia lu Tuijp plaatst zich voor het NK turnen 3e Divisie

In het Limburgse Nederweert werd afgelopen weekend de halve finale gehouden voor de 3e divisie meisjes.

 

 

JiaLu Tuijp die gesponsord wordt door selectiesponsor JSCSPORT en teamsponsor SUCCES Schoonmaakbedrijf had zich hiervoor weten te plaatsen door bij de eerste vijf te eindigen van de ruim 40 pupillen2 turnsters. Dit op zich is al een knappe prestatie gezien de grote concurrentie in onze regio.

Tijdens de halve finale begon Jia Lu sterk op vloer waar zij gelijk het tweede cijfer neerzette van de wedstrijd. Vervolgens liet zij een mooie overslag en hoge salto op sprong zien. Brug ging netjes en achterelkaar. Op beide toestellen zette zij het derde hoogste cijfer neer.

In de tussenuitslag stond JiaLu 2e. Met alleen balk nog te gaan was een podium plaats niet onmogelijk. JiaLu turnt vrij stabiel op de balk en zo begon ze haar oefening dan ook. Helaas mislukte het boogje waardoor het cijfer gelijk naar beneden denderde. Dit was uiteraard best jammer, maar als je met een val 4e wordt heb je het meer dan goed gedaan! Er zit nog meer in en dat gaat JiaLu op het NK 13 april te Reusel laten zien. Wij wensen haar veel succes met de weg hiernaartoe.

Sponsors

Avia Club stand