Jongens 3e/4e divisie Broek op Langedijk

2x goud, 2x zilver en 1x brons voor turners St Mauritius  en Beukers 3e en 4e divisie tijdens Jokerwedstrijd in Broek op Langedijk  

Het resultaat van hun inzet en trainingen geeft de resultaten van de turners 3e en 4e divisie een hele goede sprong vooruit. De meeste turners van deze groep zijn namelijk dit seizoen begonnen met wedstrijdturnen. Met 2 gouden medailles, 2 zilveren medailles en 1 bronzen medaille was er mooi succes voor deze mannen.

                   

De bronzen medaille was voor Yassine Schneider in de categorie Instap nivo 11. Met een goede wedstrijd en de hoogste score op voltige turnde hij zich naar de 3e plaats. Onverwachts goud was er voor Joey Snijder in de categorie Pupil nivo 11. Joey turnde een superstrakke wedstrijd; met de hoogste scores op vloer, rek, ringen en voltige kreeg hij de gouden medaille omgehangen. Nordin Schneider eindigde net naast het podium met een 4e plaats. In de categorie Pupil nivo 10 was er een zilveren medaille voor Jelke Hoogzaad. Jelke maakte het verschil op voltige wat hem de hoogste score opleverde op dit toestel. Pascal Smit eindigde op de 7e plaats. Een blessure aan zijn schouder had er voor gezorgd dat hij zich niet optimaal kon voorbereiden op deze wedstrijd. Dubbel succes was er voor de turners in de categorie Jeugd 9. Jim de Boer werd met groot verschil 1e en Thomas Klein lukte het deze keer om op de tweede plaats te komen met een zilveren medaille. Na drie wedstrijden kunnen de turners zich gaan opmaken voor de finale, waarbij er zeker kansen zijn op goede resultaten, als de turners de lijn van afgelopen wedstrijden kunnen doorzetten.

Met dank aan de Selectie sponsor JSC Sport en Trainers Willem van Wijngaarden  en Walter Dedters

Sponsors

Avia Club stand