Finale dames turnen 3e en 4e divisie juni 2013

Finale dames wedstrijden 3e en 4e divisie

 

Waar de 1e. 2e en 3e divisie landelijk strijden voor het NK en het NK “DE” wedstrijd van het jaar is, zijn de competitie finale en districtfinale dit voor de 3e en 4e divisie. Het is een hele prestatie wanneer je aan deze wedstrijden mag meedoen. Dit betekent namelijk dat je al vele turnsters achter je gelaten hebt.

Naast alle NK´s bij de dames en heren 1e divisie turnde Sharon Plat en Annelin Schilder de finale van de competitie 3e divisie in Beverwijk, Mijntje de districtfinale instap D1 in Beverwijk en Neline en Frances de district finale bij de instappers D2 in Den Helder.

Annelin en Sharon die gesponsord worden door selectie sponsor  JSC sport en teamsponsor SUCCES schoonmaak maakte op balk beide een foutje, maar turnde verder een mooie wedstrijd. Met als hoogtepunt twee prachtige oefeningen op vloer, waar zij allebei rond de 11,25 punten scoorden! Sharon liet dit keer een nieuwe sprong zien, waarmee zij een 11,5 behaalde.  De trainingen zijn niet voor niets geweest. Vooral bij Sharon kwam er dit keer uit wat er in zat en werd vierde wat beloond werd met een medaille, die zij als eerste jaars jeugd zeker verdient heeft! Annelin turnt dit jaar voor het eerst in de derde divisie als eerste jaars jeugd waardoor zij met een 16e plaats meer dan tevreden mag zijn.

Mijntje had zich weten te plaatsen voor de districtfinale. Mijntje turnde vooral een nette balkoefening waarbij zij dit keer met alles erop bleef! 

Frances en Neline turnde de districtfinale bij de D2 instap meisjes. Frances liet vooral twee mooie sprongen zien, Neline turnde erg netjes op balk. Al met al hebben deze meiden het seizoen prima afgerond!

Trainsters Sandra, Mariëlle, Marianne en Marieke kijken terug op een mooi seizoen bij de 3e/4e divisie selectie met veel medailles. Op naar het nieuwe seizoen.

Bij deze willen wij onze sponsoren JSC Sport en SUCCES schoonmaak bedanken, zonder hun kunnen onze meiden niet aan wedstrijden deelnemen.

 

 

 

Sponsors

Avia Club stand