Cubkampioenschappen 2014

Succesvolle clubkampioenschappen Mauritius

Mauritius is een bloeiende vereniging. Elk jaar dienen zich bij de clubkampioenschappen weer nieuwe talenten aan. Zaterdagmorgen turnden eerst een dikke dertig turnertjes en turnstertjes van de voorbereiding hun wedstrijd. ’s Middags was het de beurt aan de kinderen die al wedstrijden turnen.

 

Zowel s ’morgens als ’s middags was er flink veel publiek aanwezig bij de strak door wedstrijdleider Jay Kost en zijn team georganiseerde wedstrijd. Rond lunchtijd werd weer de traditionele foto gemaakt van de wedstrijdselectie van Mauritius voor het seizoen 2013-2014. Met alle wedstrijdturners en trainers.

Maar liefst 51 jonge dames streden in zeven wedstrijdgroepen om de felbegeerde titel van clubkampioene. Bij de heren waren er dertig kandidaten verdeeld over vijf verschillende wedstrijdengroepen.

Bij de dames kwamen na meestal heel spannende wedstrijden de volgende kampioenen uit de bus:Inge Hansen, Rosalie de Boer, Annelin Schilder, Diane Schilder, Amy Veerman, Lynn Eeltink, Ilona Bond en Chantal van Delft. Mijntje Reurs en Anouk Tol eindigden precies gelijk na vier toestellen en delen dus hun titel.

Ook bij de heren deelden in een van de groepen twee turners het clubkampioenschap. Dat waren  Kimo Oostheim en Leon Athlethon. De andere clubkampioenen bij de heren zijn Boyd Bindels, Dorin Radulescu, Lode Philippi en Stefan Rein.

Zoals elk jaar werden de clubkampioenschappen afgesloten met een broodmaaltijd en spelletjes in de veel te kleine kantine van de Gymstuif. Ook de turnzaal barste weer uit zijn voegen met de tientallen turners en turnsters die tijdens de clubkampioenschappen in actie kwamen.

foto's voorbereiding clubkamp2014

Foto's d-groep clubkampioenschappen 2014

foto's heren clubkampioenschappen 2014

foto's dames clubkampioenschappen 2014

foto's eten clubkampioenschappen 2014


Sponsors

Avia Club stand