Veerman Wooncentrum Turntoernooi 2014Afgelopen weekend heeft Sint Mauritius opnieuw het Veerman Wooncentrum Turntoernooi mogen organiseren in opdracht van de technische commissie Turnen Dames van de KNGU. Ook dit jaar is het toernooi een groot succes geworden. Vanaf zaterdagmorgen 09:00 tot zondagavond 20:00 uur stonden er 10 wedstrijden op het programma voor de ┬▒450 deelnemers.

Als vereniging is het onmogelijk om dit soort wedstrijden naar Volendam toe te halen zonder de medewerking van sponsors en heel veel vrijwilligers. Heel veel dank richting onze hoofdsponsor Veerman Wooncentrum en aan onze sponsors KIVO, ETB Cas Sombroek, Molenaar&Zwarthoed, Piet Schilder (Vik), Tribute to the Cats band, Mooijer Volendam en de Kwabo.

Dank aan alle ouders, turn(st)ers, vrijwilligers, leiding en bestuursleden van Sint Mauritius die mee hebben geholpen bij de invulling van de organisatie. Dank voor de samenwerking met de Gemeente Edam-Volendam, EHBO, Handbalvereniging Kras/Volendam en dan met name Paco, Cor, Vera en Hans Admiraal. Ook willen we Jan Duks bedanken voor het beschikbaar stellen van de Volendammer Botter die we als infostand hebben ingezet en de SKOV en het Don Bosco college voor het plaatsen van onze containers.

Bedankt en we hopen volgend jaar opnieuw een beroep op jullie te mogen doen!!

Wedstrijdorganisatie en bestuur van Sint Mauritius

Sponsors

Avia Club stand