E.T.B. Cas Sombroek Toernooi 30-03 2014

Terwijl zondag 30 maart de zon buiten prachtig scheen, stonden er 102 kinderen in Opperdam hun kunsten te vertonen op de toestellen tijdens het
 E.T.B. Cas Sombroek turntoernooi voor de recreatiegym. Alle papa’s, mama’s, broertjes en zusjes, opa en oma’s kwamen in grote getale kijken wat de kinderen het afgelopen jaar hebben geleerd. Het was wederom een prachtig gezicht om de jeugdige kinderen bezig te zien in de grote zaal.

Natuurlijk konden er ook prijzen gewonnen worden, iedereen kreeg een medaille uitgereikt en de nummers een van het team kregen een mooi bekertje uitgereikt.


Alle nummers een even op een rijtje:
Dani Schilder
Dean Klouwer
Anna Jonk
Iris Melman
Indy Veerman
Dewy Rein
Cathy Smit
Benja Mestdag
Michelle de Haan
Daniëlle Steur
Rose Bosch
Lize Opdam
De grote wisselbeker werd behaald door Cathy Smit, zij was de grote winnares van het E.T.B. Cas Sombroek Toernooi 2014.
Zoals ieder jaar verwachtte het publiek ook nu weer een demonstratie van de selectie van St. Mauritius, maar helaas was deze niet voorbereid. Wel lieten de jongens van Jay Kost een zeer originele demonstratie FREERUNNING zien, waardoor het publiek blij verrast was. Zoiets hadden ze nog niet eerder gezien, salto’s en sprongen over de kast en blokken heen, goede voorbereiding en timing is zeer belangrijk bij deze sport.

 foto's Sombroek toernooi 2014

Met dank aan onze Hoofdsponsor E.T.B. Cas Sombroek,
De EHBO,
Tol Plaatwerk,
de telcommissie bestaande uit Frans en Johan,
alle juryleden,     vrijwilligers,      leiding,
Jay Kost en onze speaker Jaap Zwarthoed.

Sponsors

Avia Club stand