Dames jong talent Haarlem 2014

Wedstrijd jongste talentjes St. Mauritius

De jongste talentjes van St. Mauritius waren uitgenodigd voor een wedstrijd in Haarlem. Roxy Tuip, Esmee Plat, Zoë Voorthuizen en Diane Schilder streden met nog 18 meisjes om de medailles.


Zij begonnen op brug, waar Zoë met de hoogste score van de wedstrijd gelijk liet zien hoe die oefening eruit hoort te zien. Daarna volgde balk. Dit keer lukte het Esmee om de hele oefening op de balk te blijven. Diane behaalde met haar oefening op balk de hoogste score. Vervolgens de vloer. Roxy liet hier een prachtige handstand naar boogje zien. De meiden turnden netjes en beheerst en haalden op dit toestel mooie scores. Toen moesten ze alleen nog naar sprong. Die hebben we ze wel eens beter zien doen, helaas jammer voor vandaag!
Roxy eindigde met een totaal score van 48.275 op een 20e plaats. Esmee behaalde 49.775 punten, wat haar de 17e plaats opleverde. Zoë nam met 52.950 de 7e plaats in en Diane kreeg voor haar score van 53.800 de bronzen medaille (3e plaats) omgehangen.
Deze wedstrijd was weer een leuke ervaring voor de meiden. Dametjes heel goed gedaan en op naar volgend seizoen!

Wij bedanken de trainsters Gemma Waaijer en Mariëlle Schilder.
De damesselectie van St. Mauritius wordt gesponsord door teamsponsoren ETB Cas Sombroek en Schoonmaakbedrijf Succes Volendam.
Selectiesponsor is JSC sport Volendam.

Sponsors

Avia Club stand