Dames districtfinale Amsterdam 2014


Voor de districtsfinale dames N3 die werd gehouden in Amsterdam hadden;


Amy Veerman, Ilona Zwarthoed, Annelin Schilder en Rosanne Blokker zich geplaatst.

 

Amy startte de wedstrijd op brug en zette daar een mooie score neer. Daarna balk waar ze op bleef staan en waar ook deze keer de spagaathandstand goed ging. Vervolgens turnde ze een knallende vloeroefening met een monsterscore van 14.900! Amy behaalde een hele mooie 4e plaats mét medaille!
Ilona Zwarthoed begon deze wedstrijd niet zoals gewild, door een val van de balk die haar een hele punt heeft gekost. Maar Ilona gaf de hoop niet op en maakte de wedstrijd verrassend goed af. Met een totaal score van 44.980 behaalde zij een welverdiende 5e plaats.
Annelin Schilder heeft deze wedstrijd meer gezien als oefenwedstrijd in de voorbereiding naar het NK. Met een mooie sprong en een perfecte vloeroefening mag zij trots zijn op zich zelf. Annelin heeft in totaal 42.895 punten gehaald en een 14e plaats.

’s Middags was het de beurt aan Rosanne Blokker. Na 2 toestellen stond zij 3e. Met het moeilijkste toestel balk als laatste, waar zij een topprestatie neer heeft gezet, behaalde zij een totaal score van 53.892 op een zeker verdiende 3e plaats. Een wedstrijd die wij nooit meer zullen vergeten!

De damesselectie N3 wordt gesponsord door;
teamsponsor Schoonmaakbedrijf Succes Volendam.
Selectiesponsor is JSC sport Volendam.

 

Sponsors

Avia Club stand