Districtswedstrijden Mid-West Dames 1 Febr. 2015

St.Mauritius laat zich zien op de Districtskampioenschappen Mid-West.

Zondag 1 februari 2015 stonden de kampioenschappen voor het District Mid-West op het turnprogramma.
De wedstrijd in Amsterdam werd mede-georganiseerd door St. Mauritius,
en er waren vele vrijwilligers namens de vereniging in touw om de wedstrijden in goede banen te leiden.

St. Mauritius was rijkelijk vertegenwoordigd in de diverse divisies.
De winnaars mogen zich de beste noemen van midden en noordwest Nederland binnen hun categorie.

 

In de divisie Pupillen 2 N2 beten Anouk Tol, Elena Schilder en Megan Jacobs zondagochtend de spits af. Anouk behaalde de 10e plaats, Elena werd uiteindelijk 8e en Megan behaalde een 12e plaats.
In divisie 1 jeugd 2 traden Caitlin Veerman, Jill Pannekeet en Jia Lu Tuijp in het strijdperk. Het aantal deelneemsters in deze klasse was beperkt. De resultaten van Jill en Caitlin lagen bij meerdere toestellen dicht bij elkaar en werd Caitlin uiteindelijk 1e, Jill 3e en eindigde Ji Lu als 4e.
In de categorie Jeugd 1, N3 trad Rosanne Blokker aan. Hier was de concurrentie zwaarder, want er waren 19 deelneemsters. Na een goede wedstrijd eindigde Rosanne op de 15e plaats.
Jette Sloots trad zondagmiddag ook aan in de Turnace Hall in Amsterdam. In de divisie 2, Jeugd 2 werd zij in het totaalklassement 2e .
Marit Schilder en Linde Snoek behoorden tot de maar liefst 25 deelneemsters in de categorie Pupil 1 N2. Ondanks de geduchte concurrentie turnden zij een prima wedstrijd wat resulteerde in een 7e plaats voor Marit en een 15e plaats voor Linde.

Naast dank aan onze sponsors ETB Cas Sombroek en JSC Sport ook een woord van dank aan alle vrijwilligers wiens inspanningen deze wedstrijd mede mogelijk maakte!

Sponsors

Avia Club stand