Succesvol 2e Smit & Smit Advocaten Toernooi in de Gymstuif

Op zondag 8 februari 2015 werd het 2e Smit en Smit Advocaten Toernooi gehouden in de Gymstuif.
Een recreatiewedstrijd met de kinderen van de trainsters Sharon van Scheppingen en Jennifer Nannings.

Een jaar lang is er hard getraind om de oefenstof onder de knie te krijgen. Sommige nieuwe kinderen hadden zelfs maar een paar maanden voorbereiding.
Zondag was het dan eindelijk zover. Ruim 50 zenuwachtige kinderen lieten de oefeningen aan hun familieleden en de jury zien.
Het niveau was erg hoog voor een recreatiewedstrijd. Sommige kinderen lieten zelfs een boogje op de evenwichtsbalk zien.
Daar waar een beetje hulp nodig was werden de kinderen bijgestaan door de trainers.Na ruim twee uur was het tijd voor de prijsuitreiking. Wedstrijdleider Jaap Zwarthoed bedankte de sponsor Jack en Kees Smit van Smit & Smit Advocaten, Anja Leeflang en Lisa Tol, de juryleden en de trainers Daphne, Tom, Marscha en Marga en kwam toen met het verlossende woord. In Categorie 1 (7 t/m 9 jaar) werd Fabienne Plat 1ste met 59,20 punten. Op een 2e plaats eindigde Esmee Wijsman met 58,60 punten en op de derde plaats eindigde Amy Groot met 58,4 punten. In categorie 2 (10 jaar t/m 12) behaalde Dana Lefebvre met 59,7 punten de 1e plaats. Op de 2e plaats eindigde Demi Lambalk met 59,4 punten en Inge Bond met 59,1 punten behaalde de 3e plaats.

Wat was het spannend! Wij kunnen met trots zeggen dat het 2e Smit & Smit Advocaten Toernooi opnieuw een groot succes was. Als het aan ons ligt, is er volgend jaar opnieuw zo’n leuk toernooi.
Tot slot willen wij de kinderen nog een enorm grote pluim geven voor hun prestaties. Wij zijn super trots op jullie!

Juf Sharon en juf Jennifer

Sponsors

Avia Club stand