Dames NK Finale Hoofddorp 2015

Nederlands Kampioenschap turnen St. Mauritius Dames in Hoofddorp

Na vele trainingsuren, de turnstage en gerichte trainingen was voor een aantal St. Mauritius turnsters dit weekend hèt moment om te knallen op het Nederlands Kampioenschap. In het nieuwe en mooie Sportcomplex Koning Willem Alexander te Hoofddorp gingen de dames de strijd aan, bijgestaan door enthousiast meegereisd publiek en gemotiveerde trainers.

 

Linde Snoek kwam uit in de categorie N2 pupil 1 en turnde zich in de meerkampfinale naar een 26e plaats. Ook voor het toestelfinale onderdeel balk lukte het Linde door een val geen podium plaats te bemachtigen. Ook Marit Schilder kwam, tijdens haar eerste NK, uit in deze categorie en turnde een hele mooie wedstrijd en eindigde op de meerkamp op een 11e plaats en bij de toestelfinale balk behaalde zijn een prachtige 5e plaats.

In de categorie N1 Pupil 2 turnde Rosalie de Boer haar NK met wisselend resultaat. Zij werd in de meerkamp 18e, maar turnde zich op de toestelfinale balk een prachtige 6e plaats. In de 2e divisie Jeugd turnde Jette Sloots een goede finale wedstrijd met een 18e plaats als eindresultaat. Helaas kon Rosanne Blokker door een blessure niet mee doen aan het NK

Met dank aan de sponsors ETB Cas Sombroek en JSC Sport.

 

Sponsors

Avia Club stand