Prima resultaten St. Mauritius dames op eerste voorwedstrijd te Amsterdam 10 januari 2016

 

Instap N2
Voor Julia de Boer, Megan Veerman, Yasmine Veerman, Sabine de Koning, Fiene Kemper, Esmée Ettema, Mandy Pelk, Lindsey Ettema en Caitlin van Weerden was het hun allereerste kwalificatiewedstrijd, ontzettend spannend! De jongste Mauritiusdelegatie dames terugkijken op een leerzame eerste grote wedstrijd. De meiden hadden een mooie dag en kunnen trots zijn op hun resultaten.

De oudere dames lieten zich ook van hun beste kant zien, ieder in haar eigen categorie.

Jeugd 1 N2
Rosalie de Boer turnde een prachtige wedstrijd en nam gewoon de gouden medaille mee naar huis!

Pupil 2 N2
Linde Snoek turnde ondanks een knieblessure een stabiele wedstrijd, waar zij uitblonk op vloer . Ze is deze eerste wedstrijd op een mooie 12de plek geëindigd.

Jeugd 1 N3
Amy Veerman turnde netjes, maar haar favoriete vloeroefening wilde dit keer niet lukken zoals ze wilde. Ze werd toch 15e. Anouk Tol had juist wel haar dag op vloer, en ook de overige onderdelen werden correct geturnd. Anouk werd heel knap 10e.

Jeugd 1 N2
Elena Schilder durfde de afsprong op brug niet aan, maar presteerde het toch om op de andere onderdelen zo te scoren dat ze een zilveren medaille om kreeg. Haar balkoefening was er een voor in de boeken!

Zoë Voorthuijzen - Pupil 1 N1, behaalde de 7e plaats in haar wedstrijd
Rosanne Blokker - Jeugd 2 divisie 2, werd 10e
Jette Sloots - Junior 2 divisie 2, werd 9e

De dames van de Junior Divisie 1: Caitlin Veerman, Emma Sloots, Jia Lu Tuijp en
Jill Pannekeet waren de hekkensluiters van de dag en waren zondag pas om 22:00 klaar. Maar het was het wachten waard: Jill 3e , Caitlin 4e , Jia Lu 8e, Emma 9e !

Knappe prestaties van de Mauritius dames. Tijdens zo’n eerste wedstrijd wordt ook duidelijk wat de aandachtspunten zijn waaraan nog gewerkt moet worden. Dit is alvast een veelbelovend begin van het wedstrijdseizoen.
Met dank aan sponsoren ETB Cas Sombroek en Succes Schoonmaak.

Sponsors

Avia Club stand