Succesvolle halve finale NK 2017 voor St. Mauritius Dames te Winterswijk

Zaterdag waren Dewy Rein, Linde Snoek en Mari Schilder aan de beurt om hun halve finales te turnen.

Ver weg, dit keer in Winterswijk, streden de dames voor een finaleplek op het NK meerkamp turnen en voor de afzonderlijke NK toestelfinales.

Instap N2 Dewy Rein
De jongste St. Mauritius wedstrijdturnster kampte met een heupblessure, waardoor haar sprong niet helemaal lukte. Bij balk werd ook een foutje gemaakt. Gelukkig maakte een prachtige vloeroefening en een geweldige bruguitvoering veel goed. Op brug plaatste zij zich voor een toestelfinale, op vloer is zij reservedeelneemster. In het eindklassement werd Dewy 14e en dat betekent plaatsing voor de NK finale meerkamp.

Jeugd N3 Marit Schilder en Linde Snoek
Op dreef gekomen door mooie uitvoeringen van de moeilijkste sprong, door beide dames, liet Marit een super brugoefening zien, ze werd hier eerste. Ook Linde presteerde heel goed op brug. Op de balk maakten beiden wat foutjes, die op vloer weer werden rechtgezet. Mooie elementen werden netjes geturnd. Linde plaatste zich als 11e voor het NK meerkamp. Marit mocht op het podium brons in ontvangst nemen! Zij mag tevens meedoen aan de toestelfinales sprong en brug.

Nu gaan de dames eerst op trainingsstage om hard te werken aan hun oefeningen en dan nog een paar weken trainen om de puntjes op de “i” te zetten. Veel succes bij het NK!

Met dank aan sponsoren ETB Cas Sombroek en Succes Schoonmaak.

Sponsors

QR donatie