Lidmaadschap en contributie

Aanmelden als nieuw lid
Welkom! Wanneer u zichzelf of uw kind wilt aanmelden als nieuw lid, kan dit gemakkelijk via onderstaande links naar het inschrijfformulier.

Klik hier voor het inschrijfformulier van Gym

Klik hier voor het inschrijfformulier van Freerunning

Klik hier voor het inschrijfformulier van Overige

Klik hier voor het inschrijfformulier van Selectie


Beëindiging van het lidmaatschap

Recreatie

Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk per mail naar de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bij afmelden houden wij rekening met een wettelijke opzegtermijn van 1 maand, ingaande vanaf de 1ste van de volgende maand.

Selectie

Voor selectie turn(st)ers die meedoen aan wedstrijden geldt een contributie per wedstrijdseizoen die betaald kan worden over 10 termijnen.
Bij tussentijds stoppen dient de contributie van het gehele seizoen alsnog te worden betaald.
Beëindiging van het lidmaatschap dient vóór de zomerstop te worden doorgegeven in verband met de jaarplanning van het volgende wedstrijdseizoen.

De contributiebedragen in 2022/2023

Contributie per maand  (uitgezonderd juli en augustus, dan wordt er geen contributie gefactureerd. In juli wel alleen het 3de kwartaal bondscontributie).

Contributie recreatie

De contributie bedraagt:

Leden t/m 11 jaar         € 15,10 per maand
Leden 12 t/m 15 jaar     € 17,10 per maand
Leden 16 jaar e.o.         € 22,00 per maand
Kanjergym                    € 20,57 per maand

Bij de inschrijving betaal je eenmalig € 10,- inschrijf- en administratie kosten. Dit bedrag brengen wij bij de eerste contributie-inning in rekening.

Bovengenoemde contributies zijn exclusief de bondscontributie. Deze wordt per kwartaal meegenomen in de termijnen juli (3de kwartaal), oktober (4de kwartaal), januari (1ste kwartaal) en april (2de kwartaal). Voor leden tot 16 jaar is dit € 5,95 per kwartaal en voor leden van 16 jaar en ouder € 7,35 per kwartaal voor het jaar 2022.

Contributie selectie

Contributie per maand  (uitgezonderd juli en augustus, dan wordt er geen contributie gefactureerd. In juli wel alleen het 3de kwartaal bondscontributie) 

Aantal uur

Per maand

2 uur

€   31,20

3 uur

€   46,80

4 uur

€   62,40

5 uur

€   78,00

6 uur

€   93,60

7 uur

€ 109,20

8 uur

€ 118,20

9 uur

€ 127,20

10 uur

€ 136,20

11 uur

€ 145,20

12 uur

€ 155.20

13 uur

€ 161,20

14 uur

€ 167,20

15 uur

€ 173,90

16 uur

€ 181,30

17 uur

€ 188,70

18 uur

€ 196,90

19 uur

€ 205,90

20 uur

€ 215,90

21 uur

€ 225,90

22 uur

€ 236,40

23 uur

€ 247,40

24 uur

€ 258,90

25 uur

€ 270,90

 

Wedstrijden selectie
We vragen per turn(st)er 10 euro per wedstrijd als tegemoetkoming in de stijgende onkosten zoals inschrijving, juryvergoeding en vergoeding leiding. Deze kosten worden aan het eind van het wedstrijdseizoen in rekening gebracht op de factuur. 

 

Wijzigen van gegevens
Wijziging van persoonlijke gegevens (rekeningnummer, adreswijziging, etc.) graag doorgeven aan onze ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen of suggesties kunt u altijd doorgeven per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (over lidmaatschap) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (over lessen).

Houd ook uw mailbox in de gaten voor onze nieuwsbrief (check uw spambox) en ‘like’ onze Facebookpagina, zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. We wensen u of uw kind veel sportplezier!


Financiële ondersteuning

St. Mauritius vindt het heel belangrijk elk kind kan sporten. Vindt uw kind een van onze activiteiten leuk, maar zijn er financiële redenen om dit niet te doen / toe te staan?

Neem dan gerust contact op met de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Voordelen van KNGU-lidmaatschap / bondscontributie
Om inzichtelijk te maken waarom u bondscontributie betaald, hebben wij hieronder opgenomen wat de voordelen zijn van het lidmaatschap bij de KNGU. Voordelen die niet altijd direct merkbaar zijn, maar die wel degelijk ten goede komen aan u als sporter.

  • KNGU organiseert evenementen, activiteiten en wedstrijden in alle disciplines. Wedstrijden zijn exclusief voor leden van de KNGU. Voor evenementen en activiteiten krijgen KNGU-leden korting. 
  • KNGU ontwikkelt producten, nieuw aanbod en oefenstoflijnen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ook aan Freerunnen en het nijntje Beweegdiploma. 
  • De KNGU heeft een online platform voor sporters en sportgeïnteresseerden (www.kngu.nl) met daarop alles wat de sporter maar wil lezen over helden, de sportmogelijkheden bij de KNGU- Gymsportaanbieders en alle gymclubs. 
  • De KNGU ontwikkelt en biedt opleidingen en bijscholingen aan voor technisch kader. Na het afronden van een opleiding ontvangt de deelnemer (trainer) een door het ministerie erkend diploma. Met het diploma kan de trainer een licentie aanvragen. Binnen het licentiesysteem (kwaliteitswaarborgingssysteem)​ volgt het technisch kader elke vier jaar diverse bijscholingen. Daarmee wordt de kwaliteit van het technisch kader binnen de lessen bij de club gewaarborgd. Doordat de KNGU opleidingen en bijscholingen ontwikkelt en aanbiedt aan trainers en een licentiesysteem hanteert, kan de club de kwaliteit van de lessen garanderen. Sporters met een lesgeefambitie die een opleiding willen volgen, krijgen vanuit hun KNGU lidmaatschap korting op de kosten van de opleiding. Er is een speciale site voor opleidingen; www.kngucampus.nl. Als lid van de KNGU met een licentie heeft men 50% korting op de opleidingsactiviteiten. Er is voor alle opleidingen een speciaal tarief voor leden van de KNGU. 
  • De KNGU draagt zorg voor de ontwikkeling van het sportaanbod ten behoeve van de club en hun (potentiële) sporters. 
  • De KNGU biedt gratis opleidingen aan voor jurykader. Jurykader is van groot belang voor een club om met sporters aan wedstrijden deel te nemen. Jurykader moet een jurybrevet hebben om te mogen jureren. Het gratis opleiden van leden tot jurylid biedt mogelijkheden om zoveel mogelijk geïnteresseerde leden op te leiden tot jurylid en daarmee voldoende afvaardigen te hebben voor de wedstrijden. Deelname aan wedstrijden verplicht de club om jurykader af te vaardigen. Doen zij dat niet, dan zijn er extra kosten voor de club/sporter om deel te mogen nemen aan wedstrijden. Met voldoende juryleden binnen de club worden club en sporter niet belast met extra kosten. 
  • Gratis ondersteuning voor clubs bij de implementatie van het programma Veilig Sport Klimaat. Iedere sporter wil veilig kunnen sporten binnen de club. Met veilig bedoelen we, een veilige omgeving waarin met plezier gesport kan worden. Regels van respect, vertrouwen in de trainer, zo nodig een luisterend oor, vertrouwenscontactpersonen, etc. Continue beleid waarin veiligheid voor sporters centraal staat. Bij een club met aandacht en beleid op een Veilig Sport Klimaat kunt u veilig sporten en is er een ‘luisterend oor’ voor sporters die een negatieve ervaring ervaren. 
  • Collectieve afspraken en afdracht van kosten aan SENA en BUMA in verband met muziekgebruik (tijdens lessen en uitvoeringen). Voor gebruik van muziek moet betaald worden. Hiervoor moet iedere gebruiker die muziek in het openbaar draait, afdracht doen aan SENA en BUMA. Deze kosten zijn heel erg hoog voor een club als zij dit alleen moeten opbrengen. Vanwege de collectieve afspraken die de KNGU heeft gemaakt met SENA en BUMA zijn de kosten die hiermee gemoeid gaan voor de club relatief laag. Met deze collectieve afspraken mag de club muziek gebruiken tijdens trainingen, uitvoering en activiteiten van de club. 
  • Collectieve aanvullende verzekering voor aansprakelijkheid + ongevallen. Vanwege een collectieve aanvullende verzekering voor aansprakelijkheid en ongevallen die de KNGU heeft afgesloten voor haar KNGU leden, zijn de kosten die hiermee gemoeid gaan laag. Indien dit er niet zou zijn, zou de club een beduidend hogere contributie moeten innen om deze verzekering te realiseren.

Sponsors

QR donatie