Sponsoring

Algemeen

Sponsoring is niet meer weg te denken bij sportverenigingen. Zonder sponsoring worden contributies onaanvaardbaar hoog. Voor alle verenigingen is het dus essentieel om sponsorinkomsten te genereren.

Om ook ons lidmaatschap betaalbaar te houden en de gymsport voor iedereen toegankelijk te maken zijn wij voortdurend op zoek naar extra inkomsten. Sponsoring speelt hierin een belangrijke rol. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om onze vereniging financieel te steunen.

Kijk voor de mogelijkheden verder op onze website en neem voor meer informatie of vragen over sponsoring contact op met onze sponsorcommissie: stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Nico Sier (06-51515440)

Hoofdsponsor
Als hoofdsponsor kunt u uw bedrijfsnaam verbinden aan onze vereniging. Een unieke manier om reclame te maken voor uw bedrijf en door uw steun kunnen wij betere trainers inhuren, meer trainingsuren organiseren en betere materialen aanschaffen.

Wij onderscheiden twee doelgroepen: de hele vereniging (topsponsor) en het selectieturnen. In overleg met u wordt 75% van het bedrag voor de gekozen doelgroep aangewend. Hiervan besteden wij minimaal de helft aan faciliteiten die het turnniveau verhogen. De overige 25% van de sponsoring wenden wij aan voor de vereniging in zijn algemeenheid.

Als hoofdsponsor verbindt u uw bedrijfsnaam aan onze accommodatie en vermelden wij uw bedrijfsnaam op correspondentie van onze vereniging, trainingspakken en onze website. Tijdens evenementen en toernooien plaatsen wij een reclamebord van uw bedrijf en vermelden wij uw bedrijfsnaam in het programmablad. Tevens verzorgen wij bij aanvang van de sponsoring een interview in de Nivo en op onze website.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Sier (06-51515440) of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Teamsponsors
St. Mauritius heeft heren- en damesteams actief in verschillende divisies binnen de turnsport. Als teamsponsor kunt u uw bedrijfsnaam verbinden aan één van onze turnteams. Teamsponsors steunen deze teams door een financiële bijdrage aan de vereniging.

Opbrengsten uit teamsponsoring komen ten goede aan onze vereniging in zijn algemeenheid. Een hoog niveau binnen de selectie bereiken wij door een hoogwaardige opleiding met kwaliteit in faciliteiten en begeleiding in de recreatiesport. De recreatie vormt dan ook een belangrijke focus binnen de sponsoring.

Als teamsponsor kunt u voor een periode van 3 jaar u bedrijfsnaam aan een specifiek team verbinden. Wij vermelden uw bedrijfsnaam op trainingspakken, onze website, in de wedstrijdverslagen (Nivo en website) en op reclameborden tijdens thuiswedstrijden van het team. Tevens verzorgen wij bij aanvang van de sponsoring een interview in de Nivo en op onze website.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Sier (06-51515440)  of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bordsponsors
In de Gymstuif, waar onze selectieleden vele uren per week trainen, bieden wij u de mogelijkheid om een bord te huren. Vanaf € 150 euro hangt uw reclamebord een heel jaar in de Gymstuif. Voor een middelgroot bord bedragen de kosten € 250 en voor een groot bord betaalt u € 500. De contractperiode is 3 jaar.

Klik hier voor het aanvraagformulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Sier (06-51515440) of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor een overzicht van onze bordsponsors

Toernooisponsors
Ieder jaar organiseert St. Mauritius een landelijke wedstrijd voor de hoogste divisies van de turnsport. Een mooi moment voor onze selectieleden om zich te presenteren aan het thuispubliek. Daarnaast organiseren wij een aantal wedstrijden voor de recreatiegroepen. Altijd een groot succes dat veel publiek naar de sporthal trekt.

Vrijwilligers van onze toernooicommissie organiseren deze wedstrijden zelfstandig, maar zonder bijdragen van sponsors kunnen wij deze toernooien niet organiseren. De kosten zijn afhankelijk van het toernooi.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Sier (06-51515440) of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Vrienden van
Door lid te worden van de ‘Vrienden van St. Mauritius’ kun je al vanaf € 50 per jaar onze club steunen, meer mag ook. Alle namen van onze ‘vrienden’ publiceren wij op onze website en in ons jaarverslag. Klik hier voor een overzicht van de ‘vrienden van St. Mauritius’.

Wil je ook graag vriend worden van St. Mauritius? Vul het aanmeldformulier in en lever deze in bij je trainer of klier hier voor een digitale aanvraag.

Klik hier voor een overzicht van de vrienden van St. Mauritius

Overige sponsoring
Er zijn verschillende andere manieren om onze vereniging financieel te steunen. U kunt belangeloos donateur worden door periodiek of eenmalig een bedrag te doneren.

Daarnaast kunt u in de Vriendenloterij meespelen voor St. Mauritius. Selecteer onze vereniging in uw aanmeldbon en maak iedere week kans op mooi prijzen. De helft van ieder lot gaat direct naar onze clubkas.

Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om faciliteiten van onze vereniging te sponsoren. Hierbij kunt u denken aan middelen die ten behoeve van de gymsport worden ingezet, zoals bijvoorbeeld gymnastiektoestellen- en benodigdheden, maar ook aan cursuskosten voor juryleden en trainers. De bedragen worden in overleg met u als sponsor bepaald.

Sponsors

QR donatie