Districtfinales regio Midwest St. Mauritius dames 17/3/2018 te Amersfoort

Anouk Jonk, Caitlin van Weerden en Megan Veerman hadden zich knap geplaatst voor het districtskampioenschap Midwest (Noord-Holland / Utrecht) dat werd gehouden in Amersfoort.

Pupil 2 N3
Caitlin begon met twee prachtige sprongen, en haalde de tweede score op dit onderdeel. De brug en balk gingen redelijk, wel met lagere D-scores (moeilijkheidsgraad) dan in eerdere wedstrijden. Vloer werd prima uitgevoerd met loopoverslag-loopoverslag-overslag. Helaas was het niet voldoende voor een mooie klassering, ze werd 28e . 

Megan begon ook goed op sprong, maar op brug ging het mis. Ze schoot los van de legger. Ze maakte alsnog de salto, maar raakte de legger en viel op de vloer. De score viel mee. Megan had het volgende toestel nog last van pijn. Balk werd dan ook heel voorzichtig geturnd. Op vloer maakte ze geen grote fouten. Ze werd toch nog 16e.

 

Instap N3
Anouk Jonk had ook een plek in de districtsfinale veroverd en turnde in Amersfoort vooral een mooie brugoefening. Op de overige onderdelen waren de concurrentes nog te sterk.

Met dank aan de sponsoren ETB Cas Sombroek en Succes Schoonmaak

Sponsors

QR donatie