Bedankt allemaal

In het weekend van 7 en 8 april heeft St. Mauritius het Veerman Wooncentrum Turntoernooi georganiseerd in opdracht van de Technische Commissie Turnen van de KNGU. 

Het was een schitterend weekend en een groot succes. Op zaterdag stonden er maar liefst vijf  wedstrijden op het programma. Van 8.30 uur tot 21.00 uur werd door de heren geturnd. Op zondag zijn drie wedstrijden geturnd, met in de middag de eredivisie. Zo’n 450 turners vanuit heel Nederland hebben mee gedaan mee aan de wedstrijden.

Als vereniging is het onmogelijk om zo’n groot toernooi naar Volendam te halen zonder medewerking van sponsors en heel veel vrijwilligers.

Onze dank gaat met name uit naar onze hoofdsponsor Veerman Wooncentrum. Maar ook de volgende sponsors danken wij zeer voor hun hulp en bijdrage: Kivo Plastic Verpakkingen, Grand Café Restaurant De Dijk, ETB Cas Sombroek, Molenaar en Zwarthoed Adviseurs, Juwelier Piet Schilder (Vik), Tribute to the Cats band, Mooijer-Volendam, Bakkerij Van Pooij, Karels Foto Souveniers, Sportshop Pier, Groente en fruitboxer Rijkenberg, Slijterij de Stient, Nieuw Leven BV, Snackbar Roma (Foe) en Feestverhuur Volendam.

En dan natuurlijk dank aan alle vrijwilligers: ouders, grootouders, turn(st)ers, train(st)ers, bestuursleden en overige betrokkenen die belangeloos geholpen hebben bij de invulling van het toernooi. Dank voor de samenwerking met Gemeente Edam-Volendam, mevrouw Sievers de burgemeester en Vincent Tuijp de wethouder, EHBO, Handbalvereniging Kras/Volendam en ook Paco, Cor en Angelique van de Opperdam, Patrick Loege voor het vervoer van spullen. En wij bedanken Klaas Bond voor het wederom beschikbaar stellen van de haringkar, die wij als infostand hebben ingezet en de mannen die ervoor hebben gezorgd dat deze haringkar van en naar Opperdam is vervoerd. En niet te vergeten de SKOV en het Don Bosco College voor het mogen plaatsen van de containers.

Iedereen,  enorm bedankt!!! En wie weet tot volgend jaar.

Wedstrijdorganisatie en bestuur van St. Mauritius Volendam

Sponsors

QR donatie