Onverwacht goede resultaten bij districtsfinale 4e divisie turnsters St. Mauritius

De districtskampioenschappen zijn voor de dames van de 4e divisie het hoogst haalbare in het wedstrijdseizoen: vergelijkbaar met het NK voor de hogere niveaus. Een hele prestatie dat de dames tot hier zijn gekomen, maar zij hebben zeker laten zien dat zij hier thuis horen!

In de eerste wedstrijd begonnen Daniëlle, Eva, Alyssa en Shannon op vloer en lieten zien dat turnen meer is dan alleen kunstjes turnen: de jury was zeer onder de indruk van hun uitstraling. Sprong liet voor de meiden helaas wat te wensen over. Brug was zoals gewoonlijk heel sterk en ook op balk stonden Danielle, Eva en Shannon als een huis. Helaas liet Alyssa hier door te vallen punten liggen.. Uiteindelijk mochten Daniëlle en Eva medailles in ontvangst nemen voor de 3e en 5e plek: een zeer knappe prestatie. Shannon eindigde als 19e, Alyssa werd 33e.

In de tweede wedstrijd startte Ilona als een speer! Met het hoogste cijfer van de wedstrijd op balk en 2e cijfer op vloer, gooide zij direct hoge ogen. Op sprong ging het helaas mis en belandde zij met haar tweede sprong naast de mat.. dit kostte haar kostbare punten. Desondanks stond ze na 3 toestellen bovenaan. Op brug liet zij een ogenschijnlijk mooie oefening zien, maar de jury dacht hier anders over. Dit kostte haar de overwinning. Ilona eindigde uiteindelijk op de 14e plaats.

Een dag met mooie resultaten voor de meiden van de D-groep. Zij mogen terugkijken op een succesvol seizoen! Na de toestelkampioenschappen zullen zij het wedstrijdseizoen afsluiten.

Met dank aan de sponsoren ETB Cas Sombroek en Succes Schoonmaak

Sponsors

QR donatie