Mauritius dames op koers bij voorwedstrijden in Amsterdam

Enkele St. Mauritius turnsters togen afgelopen weekend naar de SportXperience te Amsterdam voor hun voorwedstrijden voor kwalificatie voor het NK.

Jeugd 1, N3: Yasmine Veerman en Caitlin van Weerden
Door een blessure had Yasmine geen goede voorbereiding gehad. Zij heeft op elk toestel neergezet wat haalbaar was. Caitlin begon op brug heel sterk, maar bleef niet op de balk en had jammer genoeg ook een val bij vloer, die verder keurig geturnd werd. Zij sloot de wedstrijd af met twee hele mooie sprongen. Het was helaas voor beiden niet voldoende voor doorstroming naar de landelijke wedstrijden.

Junior, 2e divisie: Anouk Tol
Anouk turnde 3 onderdelen. Ze liet punten vallen op brug. Vooral vloer was weer prachtig.

Instap N2: Lucie Keizer, Kyra van Vlaanderen en Tessa Buijs
Deze meiden zijn duidelijk vooruit gegaan. Alle drie turnden een stabiele wedstrijd met nieuwe elementen. Kyra werd 10e, Tessa 24e en Lucie mocht voor haar 4e plaats een medaille in ontvangst nemen. Mooie resultaten voor deze dames en ook allen geplaatst voor de nationale wedstrijden.

instap N1:  Fenna Maas en Ilva Burghouts
Voor de jongste selectiedames Fenna en Ilva verliep hun allereerste testwedstrijd prima. Nog een paar weken werken aan wat aandachtspunten en dan zijn ze klaar voor hun eerste landelijke wedstrijd!

Met dank aan de begeleiders Mariëlle, Marianne en Martin en sponsoren ETB Cas Sombroek en Succes Schoonmaak.

Sponsors

QR donatie