Eremetaal voor turners Mauritius in Purmerend

30 maart 2019 werd er in Purmerend geturnd door 4 turners van Mauritius. Alle 4 mochten een medaille mee naar huis nemen en hebben zich geplaatst voor de halve finale!
Pupil 3e divisie:
Rick Stikkelorum en Lean de Waart kwamen in deze categorie in actie. Rick startte niet zo goed aan de ringen, maar herpakte zich op sprong. Op brug, één van zijn favoriete onderdelen, haalde hij de hoogste score van zijn categorie. Vloer ging goed en ook voltige voerde hij prima uit waardoor Rick op een hele mooie 1e plaats eindigde! De start van Lean op ringen was gelijk goed. Na een nette sprong kwam brug, Leans favoriete onderdeel, en werd hij beloond met de op 1 na hoogste score. Lean turnde een hele nette vloer en voltige en werd deze ochtend beloond met een verdiende 3e plaats!

Pupil 1e divisie:
Kyan Jacobs en Cas Klein begonnen hun wedstrijd aan rek. Cas turnde een goede oefening en behaalde de hoogste score van alle deelnemers. Kyan begon gelijk met een val, maar turnde zijn oefening verder goed door. Voltige ging voor beide jongens stukken beter dan de vorige wedstrijd waardoor ze goed scoorden. Ringen turnde Cas erg netjes, maar Kyan viel met dubbel salto op zijn neus. Op sprong kon Cas door zijn blessure niet goed springen, waardoor hij een laag cijfer kreeg, maar op brug turnde Cas weer super strak. Ook Kyan turnde een hele mooie oefening aan brug, helaas sloeg hij wel een element over. Uiteindelijk werd Kyan 2e en Cas 3e!

Met dank aan de trainers en onze sponsoren KIVO Plastic Verpakkingen en Café de Dijk

Sponsors

QR donatie