Jeugdloterij van St. Mauritius!

Jeugdloterij St. Mauritius 2024 : samen voor de club!

Beste leden, Al jaren zorgen we ervoor dat we vanaf de vroege jeugd mensen laten bewegen. Van spelenderwijs tot hoog wedstrijdniveau. De jaarlijkse loterij zorgt voor een deel van de dekking van de kosten en is dus belangrijk voor de vereniging. Wij rekenen dan ook op alle leden voor het verkopen van de loten. Er zijn prachtige prijzen te winnen! De opbrengst van de loten komt ten goede aan de vereniging.

Wat verwachten we van de leden? Alle leden inclusief freerun van 6 tot 16 jaar binnen onze vereniging wordt gevraagd om minimaal één boekje met 25 loten te verkopen, meer mag uiteraard altijd. Van een aantal groepen verwachten we dat ze meer loten verkopen:

● Selectieleden N-groep en 1e, 2e + 3e divisie: 100 loten.

● Selectieleden D-groep, Plus-groep en sport challenge: 50 loten.

De loten kunnen verkocht worden van zaterdag 2 t/m 16 maart 2024 en kosten maar € 1,- per lot. De boekjes met loten kunnen opgehaald worden bij de vrijwilligers op zaterdag 2 maart 2024 tussen 09:00 en 17:30 in de Sportcampus.

Na verkoop van de loten moet het geld worden overgemaakt op NL32 RABO 0363 1799 92 t.n.v. St. Mauritius o.v.v. naam, lidnummer en boeknummer van de loten (het lidnummer wordt op de voorkant van het boekje loten vermeld en staat bovenaan deze brief). Dit willen wij vóór 18 maart 2024 op de rekening ontvangen.

Wat kunnen de deelnemers winnen? Ook dit jaar zijn er prachtige prijzen te winnen zoals dinerbon 4 pers. Restaurant Zwarthoed Monnickendam, 2 kaartjes kerstshow Jan Smit, minishoot JT Photography by Janine en vele andere cadeaubonnen en prijzen.

Trekking en bekendmaking winnende loten

De trekking zal plaatsvinden op 24 maart 2024. De uitslag zal zo spoedig mogelijk via de website  www.mauritiusvolendam.nl  bekend worden gemaakt en komt tevens in de NIVO van 3 april 2024.

Ook leden kunnen winnen! Verkoop je meer dan 50 loten? Dan maak je kans op één van de 4 tegoedbonnen voor een gezellig uurtje bowlen inclusief 6 consumpties.

Vragen? / of wilt u extra boekjes? Neem dan contact op met de loterij commissie:  Sponsor.mauritiusvolendam@gmail.com

Sponsors

QR donatie