Eerste wedstrijd pre-instap dames 2010

dames basisZondag 14 februari, Valentijnsdag, was het dan eindelijk zover! De eerste Pre instapwedstrijd voor onze selectie meisjes.

Met de ouders, nog zenuwachtiger dan de meisjes zelf, gingen we door het winterse landschap, op weg naar Alkmaar.

Daar aangekomen stonden Juf Lisa en juf Linda al te wachten. De meisjes werden meegenomen voor de warming up en de ouders namen plaats op de tribune.

Om 09.00 uur precies kwamen de deelnemers uit de kleedkamers voor de opmars. Onze meisjes, met de prachtige pakjes aan, straalden allemaal!

 

Het eerste onderdeel was sprong, waar Sanne Groot een sublieme overslag toonde, wat dan ook beloond werd met een 13.60. Prima!

Ook Sanna Veerman sprong de sterren van de hemel! Met een 14.00 was zij de hoogste in deze categorie. Super!

Het tweede onderdeel was brug, waar Jill Pannekeet ons liet verbazen door een mooie strakke oefening te turnen, wat haar een 13.80 opleverde. Prachtig!

Ook Cathlin Veerman had een sensationele oefening op brug, waarvoor ze maar liefst een 13.65 voor kreeg! Haar hoogste score, erg netjes!

Emma Sloots volgde haar op de voet met een mooie 13.20. Het ging haar op brug ook zeker voor de wind! Top!

 

Het derde onderdeel was balk. Alle ouders op de tribune zaten nu met zweet in de handen….als dat maar goed gaat. Een hele moeilijke oefening, maar door Kim Bond bijna perfect uitgevoerd. Zij wist hiervoor de hoogste score te behalen, een 13.15. Super!

Als laatste onderdeel was vloer aan de beurt.

Lynn Groot werkte haar oefening heel netjes en beheerst af, en strekte hierbij ook keurig haar tenen! Zij kreeg voor deze prestatie een 12.90. Top gedaan!

Jette Sloots verraste iedereen door haar oefening op vloer. Prima spierspanning en een uiterste concentratie! Zij kreeg hiervoor een mooie 13.20. Prachtig!

 dames basis2

Voor de eerste wedstrijd hebben ze allemaal een prima score behaald. Er is natuurlijk ook een totaalscore, waarvoor de meisjes een medaille konden winnen. Er werden 5 medailles uitgeloot, vanwege het grote aantal deelnemers.

Op de 5e plaats eindigde Lynn Groot.

Op de 4e plaats eindigde Jill Pannekeet.

Op de 2e plaats eindigde Kim Bond.

Op de 1e plaats eindigde Sanna Veerman.

 

Meiden, allemaal heel erg goed jullie best gedaan!!!!

Blijf hard trainen en ga zo door, jullie zijn een supergroep bij elkaar!!!

Sponsors

QR donatie