Derde voorwedstrijd dames 1e en ere divisie 2011

img_5207Zondag 15 mei stond de 3e voorwedstrijd van het seizoen gepland voor de talenten en eredivisie van Mauritius. Deze vond plaats in Waalwijk. In de Talentendivisie Instap begon Sanna Veerman op vloer en zij scoorde op dit onderdeel een 12.767. Ook op sprong ging het uitstekend en haalde zij de tweede score. Op brug was Sanna heer en meester, met een werkelijk sublieme oefening die haar dan ook de hoogste score opleverde van 14.467. Daarna was het de beurt aan de zenuwslopende balk , maar Sanna scoorde een mooie score van 12.100 en Sanna eindigde ook vandaag met een totaalscore van 53.251 op de eerste plaats. Grote Klasse.

Christine Tol uitkomend in de Talentendivisie pupil 2 had niet de ideale voorbereiding vandaag maar desondanks haalde ze op brugeen score van 13.333. Bij het inturnen kwam ze bij het onderdeel balk lelijk ten val maar toch haalde ze daar een redelijk goede score. De vloer ging super en nieuwe elementen werden daar goed uitgevoerd. Het laatste onderdeel was sprong en dat deed ze uitstekend met een gehoekte Tsukahara. Al met al eindigde Christine met een totaalscore van 51.067 op een keurige 4e plaats.

Anne Kamphorst en Eva Butter (Jeugd Eredivisie)
Eva is geblesseerd waardoor zij nog steeds niet alles kan doen. Toch verscheen zij aan de brug en turnde daar een keurige oefening.

Anne Kamphorst begon vandaag op brug en ondanks dat ze iets in haar oefening vergat was het een genot om naar te kijken. Op de balk en vloer werden nieuwe elementen zeer goed uitgevoerd en dat resulteerde dan ook in goede scores. Op het laatste onderdeel sprong turnde zij zelfs een gehoekte Tsukahara. Grote klasse. Anne eindigde daarmee met een eindscore van 44.300 op de 7e plaats in een sterk deelnemersveld.

Trainsters Monique en Sarah waren dan ook tevreden op hun pupillen.

 

img_5207

img_5191

Sponsors

QR donatie