Dames 1/2 finale Waalwijk 2015

Zaterdag 18 april moesten St. Mauritius dames Zoë, Caitlin, Emma, Jill en Jia Lu in Waalwijk bewijzen dat ze een plaats in de NK finale meerkamp en toestelfinales waard zijn.
Op de trainingen laten ze dat vaak zien, maar bij turnen moet het er net op het juiste moment uitkomen.


Zoë Voorthuijzen
beet zaterdag het spits af in categorie Instap N1.  Zij heeft zich met een spannende wedstrijd netjes als 14de weten te plaatsen voor de finale van het Nederlands Kampioenschap bij de jongste categorie.

 Emma Sloots en Caitllin Veerman kwamen uit in de 1e divisie Jeugd baan 1. Emma werd 10e en Caitlin 7e en bereikten daarmee beiden de finale. Ook op de toestelfinales zien wij hen terug; Caitlin op vloer en Emma op de balk. 

 Jill Pannekeet en Jia Lu kwamen ook uit in de 1e divisie Jeugd maar dan op baan 2. Jill eindigde als 4e en Jia Lu 5e in het algemeen klassement van baan 2 en plaatsten zich hiermee in de finale. Beide dames haalden ook de toestelfinales; Jia Lu op balk, Jill op brug en balk.

 Met nog een turnstage voor de boeg en nog enkele weken om te trainen en de puntjes op de “i” te zetten gaan we vol zelfvertrouwen naar de finale in Almelo. Alle meiden gefeliciteerd en complimenten voor de trainers.

 

Met dank aan de sponsors ETB Cas Sombroek en JSC Sport.

 

Sponsors

QR donatie